Bestemmingen

De meest voorkomende bestemmingen met betrekking tot onze verschepingen zijn o.a.:

Ghana/Tema
Nigeria / Lagos
Togo / Lome
Benin / Cotonou
Ivoorkust / Abidjan
Sierra Leon / Freetown
Guinee / Conakry
Congo / Point noire
Senegal / Dakar
Liberia / Monrovia
Gabon / Libreville
Angola / Luanda
Gambia / Banjul
Cameroon / Douala
Egypte / Alexandria
Marokko / Casablanca

Voor een richtlijn m.b.t. de afvaart kunt u via het tabblad “Schedule” een schema inzien welke u  informeert over afvaart en aankomstdata Tarieven van verschepingen zijn alleen op aanvraag, afhankelijk van; bestemming, voertuig en afmetingen   

Transporten:
Door onze goede contacten met diverse transporteurs, zijn wij in staat om uw voertuig op te halen in heel Nederland en te transporteren naar de desbetreffende haven. Wij werken met erkende transport bedrijven.

RDW Diensten:
Ro-Ro Shipping is RDW-erkend en is daardoor in staat om de units die door heel Nederland worden opgehaald  ter plaatse te vrijwaren. Dit kan echter alleen als het kenteken bewijs compleet met de kentekenplaten worden ingeleverd. De unit zal door Ro-Ro Shipping worden afgemeld voor Export.

Douane:
Ro-Ro Shipping heeft een Douanevergunning met het daarbij horende “Sagita”aangifte pakket, welke operationeel is via een externe verbinding rechtstreeks naar het douanekantoor, zodat alle douane handelingen in beperkte tijd afgehandeld kunnen worden.

Milieu:
Elke unit mag beladen worden met goederen, mits deze voldoen aan de algemene milieu-wetsbepalingen van Nederland en het bestemmingsland. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen.


Naar de site Naar de site